Woonevent 2018 ‘Nieuwbouwprojecten en duurzaam wonen’

Op zondag 25 november, tijdens de koopzondag in Venray, vindt er weer een editie van het Venrays Woonevent plaats. Ditmaal vindt het woonevent plaats in de foyer van de Schouwburg tussen 12.00 en 17.00. Het woonevent is voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen, huren, (ver)bouwen, inrichten of verduurzamen van een woning. Tijdens het woonevent zijn er verschillende bedrijven en organisaties aanwezig die jou verder op weg kunnen helpen. 

Laat je informeren en inspireren

Interesse in een nieuwbouwhuis of altijd al een eigen woning willen bouwen? Op het woonevent worden verschillende nieuwbouwprojecten gepresenteerd. Renschdaelgroep presenteert de ontwikkelplannen van het St. Anna-terrein en ook de nieuwbouwplannen op het voormalig Hermus terrein (busremise) in het centrum van Venray worden verder toegelicht. De Gemeente Venray legt tijdens het woonevent alles uit over het bouwen van een eigen woning en de verschillende mogelijkheden die er zijn in de gemeente Venray.

 

Maar dat is nog niet alles: ook op het gebied van inrichten, aankleden en onderhouden zijn er verschillende bedrijven aanwezig om jou te informeren en verder op weg te helpen. Wil je jouw woning verduurzamen? Tijdens het woonevent zijn er diverse bedrijven aanwezig die jou verschillende mogelijkheden kunnen laten zien om jouw woning duurzamer te maken. Zo kun je op het Schouwburgplein met eigen ogen zien hoe spouwmuurisolatie werkt.

Deelnemers woonevent

Het woonevent wordt georganiseerd door Woontafel Venray in samenwerking met verschillende Venrayse ondernemers en Venray Bloeit. Woontafel Venray is een groep van ongeveer 25 bedrijven met ieder hun eigen professie. Zo zijn daar: architecten, notarissen, makelaars, ontwikkelaars, en bouwondernemingen. Maar ook de Gemeente Venray, Wonen Limburg en de Rabobank nemen deel aan de Woontafel. Tijdens het woonevent kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met deze bedrijven.

 

Wil jij je als bedrijf presenteren tijdens het woonevent? Dan kun je jezelf per e-mail aanmelden.

 

Kom op zondag 25 november, naar ‘t Venrays Woonevent:
laat je informeren en inspireren over alles wat met wonen te maken heeft!