Onderwijs in Venray

Goed onderwijs dichtbij huis. Met zowel een breed scala aan (speciaal) basisonderwijs –en instellingen voor Voortgezet en Middelbaar- Beroepsonderwijs is Venray de ideale plaats om je klaar te stomen voor de toekomst.

Onderwijs in Venray

SPOVenray, het Raayland college en Gilde Opleidingen Venray werken samen aan goed onderwijs in Venray. Samen zorgen zij ervoor dat leerlingen zich ontwikkelen en klaar worden gestoomd voor de toekomst: van basisonderwijs tot en met Middelbaar-Beroepsonderwijs.

 

 

 

 

Leren in de wereld van morgen

De Stichting Primair Onderwijs Venray en regio (SPOVenray) heeft veertien basisscholen en één speciale basisschool onder haar hoede. De scholen zijn verspreid over de kerkdorpen en de verschillende wijken van Venray centrum. Om de kwaliteit van het onderwijs toekomstbestendig te maken, werken scholen van SPOVenray intensief samen. SPOVenray heeft krachtige scholen die eigentijds en goed onderwijs verzorgen. Iedereen werkt samen aan een brede ontwikkeling van het kind.

 

Wereldwijzer op het Raayland College!

Het Raayland college is de middelbare school voor leerlingen uit Venray en omstreken. De persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen staat centraal. Iedereen is anders en heeft eigen interesses en capaciteiten. De samenwerking tussen leerlingen, ouders, medewerkers van de school en externe relaties, is voor Raayland College een belangrijke voorwaarde om het beste uit jezelf te kunnen halen.

 

 

Het echte werk

Gilde Opleidingen is dé mbo-opleider in Midden- en Noord-Limburg. In het knalrode gebouw, pal naast het station van Venray, worden studenten opgeleid voor werk dat er écht toe doet. Van het starten van een eigen bedrijf, het organiseren van een grootschalig evenement tot het helpen van mensen om langer zelfstandig te wonen of het bedenken van activiteiten voor een groep peuters. Gilde Opleidingen gelooft in onderwijs dat naadloos aansluit op de echte wereld. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving.