Onderwijs in Venray

In Venray is goed onderwijs dicht bij huis. Met het SPOVenray, het Raayland college en de Gilde Opleidingen biedt Venray goede scholing van basisonderwijs tot en met Middelbaar-Beroepsonderwijs. Venray is de ideale plek om jezelf verder te ontwikkelen voor nu en in de toekomst.

Venray leert verder

SPOVenray, Raayland en Gilde Opleidingen werken samen aan goed onderwijs. In Venray leer je verder! Verder leren gaat over het totale aanbod dat Venray biedt op het gebied van onderwijs: goed basisonderwijs tot en met Middelbaar-Beroepsonderwijs.

 

 

 

Leren in de wereld van morgen

De Stichting Primair Onderwijs Venray en regio (SPOVenray) heeft veertien basisscholen en één speciale basisschool onder haar hoede. De scholen zijn verspreid over de kerkdorpen en de verschillende wijken van Venray centrum. Om de kwaliteit van het onderwijs toekomstbestendig te maken, werken scholen van SPOVenray intensief samen. SPOVenray heeft krachtige scholen die eigentijds en goed onderwijs verzorgen. Iedereen werkt samen aan een brede ontwikkeling van het kind.

 

Lees meer

Wereldwijzer op het Raayland College!

Het Raayland college is de middelbare school voor leerlingen uit Venray en omstreken. De persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen staat centraal. Iedereen is anders en heeft eigen interesses en capaciteiten. De samenwerking tussen leerlingen, ouders, medewerkers van de school en externe relaties, is voor Raayland College een belangrijke voorwaarde om het beste uit jezelf te kunnen halen.

 

Lees meer

Het echte werk

Gilde Opleidingen is dé mbo-opleider in Midden- en Noord-Limburg. In het knalrode gebouw, pal naast het station van Venray, worden studenten opgeleid voor werk dat er écht toe doet. Van het starten van een eigen bedrijf, het organiseren van een grootschalig evenement tot het helpen van mensen om langer zelfstandig te wonen of het bedenken van activiteiten voor een groep peuters. Gilde Opleidingen gelooft in onderwijs dat naadloos aansluit op de echte wereld. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving.

 

Lees meer

Video - Gilde opleidingen