Parkeren

Er zijn betaalde en gratis parkeerplaatsen beschikbaar in het centrum van Venray. Met gebruik van de parkeerschijf kun je in de blauwe zone maximaal 2 uur parkeren. Op de openbare parkeerterreinen aan de Raadhuisstraat, Eindstraat, Sint-Jozefweg, Hoenderstraat, Kruisstraat en het Kennedyplein is parkeren gratis.
 
Langparkeerders kunnen terecht op de parkeerterreinen Blekersveld en Raadhuisstraat en in de parkeergarage de Gouden Leeuw. Parkeren kost daar 1 euro per uur, met een maximum van 3 euro per dag.
 
Op deze plaatsen is het betaald parkeren op:
·         Maandag tot en met donderdag van 09.00 - 18.00 uur
·         Vrijdag 09.00 - 21.00 uur
·         Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
·         Gratis: zondagen, koopzondagen, feestdagen en extra koopavonden
 
Daarnaast is er een parkeergarage onder de BCC aan de Julianasingel en een parkeerterrein bij de Albert Heijn. Beide zijn betaald en niet in beheer van de gemeente.

 

Bewoners en ondernemers kunnen een ontheffing aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Venray.

 

Gehandicaptenparkeerplaatsen

In bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kun je gratis parkeren op een van de 38 gehandicaptenparkeerplaatsen die verspreid liggen over het centrum.

Oplaadpunten

In het centrum van Venray zijn twee openbare oplaadpunten voor elektrische auto's: in de Eindstraat en op het Raadhuisplein. Per locatie is plek voor twee auto's.