Wandelen en fietsen

In Venray zijn veel wandelroutes & fietsroutes uitgezet. Enkele routes doorkruisen de Peel en het nationaal park De Maasduinen. Het landschap is, met bossen, stuifduinen, akkers, broekbossen, beekdalen, heide- en Peellandschappen en Maasoevers, maar ook uitgestrekte weiden en landbouwgronden, steeds weer afwisselend. 

Wandelactiviteiten in Venray

Amuzant! Muzikale wandeling

Zondag 24-06-2018

  Amuzant!   De muzikale wandeling   Wandelen is leuk, muziek luisteren is fantastisch, actief deelnemen aan de muzikale wandeling is natuurlijk het allerleukste.   Op zondag 24 juni organiseert de Muziekfabriek voor de 6e keer Amuzant! Tijdens dit evenement vindt ‘de Muzikale Wandeling’ plaats.   De Speulplats aan de Mgr. Jenneskensstraat 7 in Meerlo is het startpunt van de Muzikale Wandeling. Bij de start zal er uiteraard muzikale ondersteuning zijn. De Muzikale Wandeling is verdeeld in een 3-tal routes variërend van 5 – 10 - 15 km.   De starttijden van de wandelingen zijn:   11:00 uur            15 km.   12:00 uur            10 km.   13:30 uur            05 km.   Tijdens de wandeling worden de deelnemers verrast door lokale en regionale talenten, die een combinatie van genres variërend van zang, en diverse muzieksoorten ten gehore brengen.   Inschrijfgeld voor de wandelingen: € 2,50  

Lees meer

Ontdek Venray met een gids

Zaterdag 30-06-2018

VVV Venray

Vertrek van de zaterdagwandelingen is vanuit het VVV kantoor Venray. U kunt van tevoren reserveren want vol=vol.   Kosten € 3,00 p.p.   Tevens is op deze dag de Sint Petrus Banden kerk geopend van 14.00 tot 16.00 uur.   Voor groepen zijn wandelingen met gids op aanvraag mogelijk op elk gewenst tijdstip en dag. Er zijn diverse thema s mogelijk oa. Kerk in het midden, Burggraafwandeling, Markant Venray en Sint Anna. De wandelingen zijn verder uit te breiden met bijvoorbeeld koffie en vlaai. Verder biedt VVV Venray ook de mogelijkheid van een culinaire stadswandeling (vanaf min. 6 personen te reserveren)  

Lees meer

Ontdek Venray met een gids

Zaterdag 07-07-2018

VVV Venray

Vertrek van de zaterdagwandelingen is vanuit het VVV kantoor Venray. U kunt van tevoren reserveren want vol=vol.   Kosten € 3,00 p.p.   Tevens is op deze dag de Sint Petrus Banden kerk geopend van 14.00 tot 16.00 uur. Voor groepen zijn wandelingen met gids op aanvraag mogelijk op elk gewenst tijdstip en dag. Er zijn diverse thema s mogelijk oa. Kerk in het midden, Burggraafwandeling, Markant Venray en Sint Anna. De wandelingen zijn verder uit te breiden met bijvoorbeeld koffie en vlaai. Verder biedt VVV Venray ook de mogelijkheid van een culinaire stadswandeling (vanaf min. 6 personen te reserveren)

Lees meer