Wandelen en fietsen

In Venray zijn veel wandelroutes & fietsroutes uitgezet. Enkele routes doorkruisen de Peel en het nationaal park De Maasduinen. Het landschap is, met bossen, stuifduinen, akkers, broekbossen, beekdalen, heide- en Peellandschappen en Maasoevers, maar ook uitgestrekte weiden en landbouwgronden, steeds weer afwisselend. 

Wandelactiviteiten in Venray

Kerstlichtjes wandeling Vredepeel

Zondag 23-12-2018

De Kleine Loef

Kerstlichtjeswandeling in Vredepeel   op zondag 23 december 2018   Wederom organiseren wij, in samenwerking met de verenigingen van Vredepeel, een sfeervolle wandeling door de Vredepeelse bossen. De bospaden zullen gehuld zijn in kaarslicht; langs de route branden meer dan duizend kaarsjes. Onderweg beleef je het kerstverhaal en worden er kerstliederen gezongen!  Geniet samen met familie en vrienden van onze gezellige kerstlichtjeswandeling. Na afloop staat er in het gemeenschapshuis “De Kleine Loef” voor iedere deelnemer warme chocolade melk, koffie, thee of glühwein met een lekkere wafel klaar. Het startpunt is in gemeenschapshuis “De Kleine Loef”. Er kan gestart worden tussen 17:30 en 18:30 uur. De wandeling duurt ongeveer een uur. De kosten voor deelname zijn € 3,50 per persoon (incl. consumptie). Deelname is op eigen risico. De organisatie is in handen van: Kreaclub “Uit de Knutseldoos”onder auspiciën van Stichting Dorpsraad Vredepeel. Met dank aan de vele vrijwilligers, VSB fonds en gemeente Venray voor het mogelijk maken van deze wandeling.   actuele informatie via facebook www.facebook.com/kreaclubuitdeknutseldoos      

Lees meer

Organiseer je een in een activiteit of een evenement, meldt hem dan aan op Venray Bloeit zodat hij opgenomen kan wordt in de Venray Bloeit activiteiten & evenementen kalender.

Aanmelden