Pers & Media

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de programmamanager van Venray Bloeit, tevens lid van het communicatieteam via info@venraybloeit.nl. Perscontact: Nienke Wellen.

 

De huisstijl van Venray Bloeit wordt bepaald door het logo en een vast stramien voor het kleurgebruik met betrekking tot de verschillende speerpunten. Bent u voornemens om het Venry Bloeit logo te gebruiken in uw communicatie-uitingen, heeft u vragen over de vastgestelde Venray Bloeit huisstijlrichtlijnen, of bent u op zoek naar beeldmateriaal in hoge resolutie t.b.v. publicatie, raadpleeg dan het Venray Bloeit Communicatieteam via info@venraybloeit.nl.

Venray Bloeit Magazine

Elke maand verschijnt voorafgaande aan de koopzondag het Venray Bloeit Magazine. Deze krant wordt uitgegeven door Van den Munckhof Print & Media. Stichting Venray Bloeit is niet verantwoordelijk voor de inhoud en de verspreiding van deze krant maar draagt wel bij aan Venray Bloeit Magazine. Heeft u de krant niet ontvangen of heeft een vraag of opmerking over een van de artikelen in de krant neem dan contact op met:

 

Van den Munckhof Print & Media
Keizersveld 19
5803 AM Venray

0478 582 727
info@vandenmunckhof.nl