Venray Bloeit Woonevent “is dit het moment…?”

Veel mensen dromen van een volgend huis. Maar vaak blijft het bij dromen en wordt er snel gedacht dat het toch niet mogelijk is. Dan is het goed te weten dat er veel ontwikkelingen zijn waarom het nu juist wél een goed moment is om uw woning te verkopen en/of te kopen.

 

Op zondag 29 september wordt het Venray Bloeit Woonevent “ is dit het moment…?” georganiseerd. Voor iedereen die interesse heeft in het (ver)kopen, huren, (ver)bouwen, inrichten of verduurzamen van een woning. Van 13.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom in de hal van de Rabobank aan het Schouwburgplein in het centrum van Venray.

 

Woontafel
Voor de organisatie tekent “de woontafel Venray” in samenwerking met Venray Bloeit en diverse Venrayse ondernemers die bouw gerelateerd werken. Zoals architecten, notarissen, makelaars, ontwikkelaars, bouwondernemingen en hypotheekverstrekkers. Maar ook de gemeente Venray, Wonen Limburg en de Rabobank nemen deel aan de woontafel. Tijdens het Woonevent kunt heel gericht en laagdrempelig met deze bedrijven in contact komen.

 

Maar dat is nog niet alles: ook op het gebied van inrichtingsadvies, isolatie, domotica, keukens en tegelwerk zijn bedrijven aanwezig om u van informatie te voorzien.

 

Venray Centrum staat bol van activiteiten op zondag 29 september, maar ’t Venray Bloeit Woonevent, “is dit het moment…?” mag u niet missen. Tot ziens op 29 september aanstaande in de hal van de Rabobank in Venray.