Wandel & geniet

In het weekend 31 mei tot en met 2 juni kun je weer deelnemen aan het Meerdaags Wandelevenement Venray of heerlijk genieten van culinaire hapjes tijdens het foodtruck festival Hensenius Hapt!

 

Meerdaags Wandelevenement Venray


Alle beginnende, getrainde en ervaren wandelaars opgelet! Ook dit jaar vindt het Meerdaags Wandelevenement Venray plaats. Door het daverende succes van vorig jaar vindt in het weekend van 31 mei tot en met 2 juni 2019 de tweede editie plaats van dit sportieve evenement. Jij wandelt toch ook mee?

 

Bepaal je eigen afstand


Het Meerdaags Wandelevenement Venray kent drie basis afstanden van 10,20 en 30 kilometer. Als deelnemer kun je zelf bepalen hoeveel dagen je loopt én welke afstand je per dag loopt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om één dag 10 kilometer te lopen en de volgende dag 30 kilometer.  Of je maakt een combinatie van 10 en 30 kilometer, zodat je op één dag 40 km loopt. Ervaren wandelaars kunnen bijvoorbeeld ook kiezen om 50 of 60 km te wandelen op één dag. Op zondag 2 juni bestaat er ook de mogelijkheid om 5 km te wandelen. Deze afstand is uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen. 

 

Rolstoelafstanden


Niet alleen wandelaars kunnen deelnemen aan het Meerdaags Wandelevenement Venray. In samenwerking met het Gehandicapten Platform Venray (GPV) zijn er op zondag 2 juni twee rolstoelafstanden georganiseerd. De afstanden zijn 5 en 10 kilometer. 

 

Schrijf je in!

Meer informatie

 

Hensenius Hapt!


Culinaire genieters kunnen dit jaar genieten van Hensenius Hapt op het Henseniusplein in Venray. Geniet van 31 mei tot en met 2 juni van heerlijke culinaire hoogstandjes.