Smaak!

Kom kennismaken met onze smaakmakers! Van donderdag 23 mei tot en met zondag 26 mei 2019 kun je genieten van heerlijke lokale gerechten uit de regio Venray.  

 

Businessavond


Wil jij onder het genot van een culinaire amuse-diner nieuwe contacten leren kennen of bijpraten met bekende relaties? Kom dan naar de businessavond op donderdag 23 mei 2019. Koop je tickets op https://www.smaak-venray.nl/programma/businessavond. 

 

Educatieve middag en proefavond


Vrijdag 24 mei  toveren alle groepen 5 van bassischolen uit de gemeente Venray een lokaal product om tot een heerlijk gerecht in het Smaak!-paviljoen. Samen met agrarische ondernemers leren ze alles over de herkomst van de producten die ze gebruiken. 

Naast een educatieve middag is er ook een proefavond. Een avond waarbij de agrarische ondernemers en horecagelegenheden uit de regio Venray zich presenteren. Kom gratis proeven en genieten van een avondvullend programma. De volgende smaakmakers staan deze dag in de keuken van Smaak!: Café Hulsman, BRL & de Perdstal.

 

Weekendprogramma


Alle culinaire genieters kunnen op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei de hele dag genieten van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en swingende muziek. De toegang is geheel gratis. De volgende smaakmakers staan tijdens deze dagen in de keuken van Smaak!: De Zwaan, Lekkurr, Gastrobar TOF, De Beejekurf, De Eetkamer & Samen.

 

Meer informatie