Jaarmarkt & feestmarkt

Jaarmarkt Venray

Op maandag 22 juli 2019 vindt de Jaarmarkt plaats in het centrum van Venray. Van 10:00 uur tot 17:00 uur kunnen bezoekers heerlijk rondslenteren langs de verschillende kramen met een groot en gevarieerd aanbod. Vanaf het Hensiusplein en het Schouwburgplein door diverse straten naar de Grote Markt, de Jaarmarkt is een gezellig evenement voor iedereen. Jij komt toch ook kijken?

 

Groot springkussen en gratis Slush puppy


Tijdens de Jaarmarkt valt er van alles te beleven voor jong en oud. Zo is er gedurende de dag live muziek van Los del Sol. Een multi-instrumentaal duo dat bekend staat om hun Mexicaanse, Spaanse en Caribische klanken. Voor de jongere bezoekers is er een springkussen en wordt er gratis Slush puppy uitgedeeld. Ook is er een standwerkers concours. Kortom: een dag vol gezelligheid. 

Tot ziens op de gezellige Jaarmarkt in hartje Venray! 

 

 

Feestmarkt Venray

Op maandag 15 en 29 juli vindt de jaarlijkse feestmarkt plaats. Bezoekers kunnen gedurende de dag, van 10:00 uur tot 17:00 uur, een kijkje nemen bij diverse kramen met leuke koopjes. De markt is verspreid over het Henseniusplein en het Schouwburgplein. 

 

Extra activiteiten 


Een feestmarkt zonder feest is slechts een markt. Daarom zijn er op beide dagen extra activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Entertainer Desalles komt zijn magische ballonnen decoraties showen, laat een aantal hilarische goocheltrucs zien en gaat de interactie aan met zijn publiek. Daarnaast is er voor de jongere bezoekers ook een springkussen aanwezig. 

Tot ziens op de gezellige feestmarkt!

 

Wanneer zijn de markten?

MarktDatum
Feestmarkt15 juli 2019
Jaarmarkt22 juli 2019
Feestmarkt29 juli 2019