Fietsvierdaagse

De Fietsvierdaagse Venray


Van 23 tot en met 26 juli 2019 kun je weer heerlijk samen fietsen met familie, vrienden of bekenden door de prachtige omgeving van Venray en omstreken. Dit jaar met een aantal verassende elementen want de Venrayse fietsvierdaagse bestaat 35 jaar! 

 

Een bijzondere route


De fietsroute van dit jaar is extra bijzonder.  Naast het 35-jarige bestaan van de fietsvierdaagse in Venray staan we deze zomer ook stil bij het jubileumjaar ’75 jaar bevrijding’. Tijdens de fietstocht besteden we extra aandacht aan het herdenken van de Tweede Wereldoorlog. Zo brengen we onder andere een bezoek aan de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel, waar je verschillende voertuigen uit de oorlog kunt bekijken. Ook brengen we een bezoek aan het oorlogsmuseum in Overloon waar momenteel een nieuwe fietsbrug wordt aangelegd. Misschien ben jij wel de eerste die gebruik mag maken van deze brug! 

 

Verschillende fietsafstanden


Welke herdenkingsplekken je gaat bezoeken is afhankelijk van de gekozen afstanden.  Je kunt kiezen voor een route van 35km, 40km of 60km. Op woensdag 24 juli 2019 is er ook een route van 18km speciaal voor gezinnen met kinderen.  Op deze dag zijn er verschillende spelactiviteiten georganiseerd, waaronder een quiz.

 

Schrijf je in!


Wil je meedoen aan de fietsvierdaagse? Dat kan! Inschrijven is mogelijk via de website, bij VVV-Venray of op de weekmarkt van maandag 15 juli en 22 juli 2019. Je kunt je aanmelden tot maandag 22 juli 2019. Ga voor meer informatie naar: www.fietsvierdaagse-venray.nl