Singelloop Venray

Zondag 07-10-2018


Centrum Venray
Start en finish, Schouwburgplein
Venray
m.thomassen@singelloopvenray.nl
www.venraysesingelloop.nl

5e editie Venrayse Singelloop op zondag 7 oktober 2018

In Venray is het lopen op de singels een begrip. Op ieder moment van de dag zijn er wandelaars en hardlopers te vinden. Jong en oud loopt het bekende rondje Venray om de dag een sportieve en gezellige invulling te geven. Voor voorzitter Brendan Rijsdijk van de Stichting Venrayse Singelloop was dit gegeven een reden om een nieuw loopevenement te organiseren. In 2014 vond de eerste editie plaats van de Singelloop, op 7 oktober is de vijfde editie van het evenement een feit.

 

De Singelloop is nog steeds een groeiend evenement. Vorig jaar stonden 1.445 deelnemers aan de start, van wie zich er maar liefst 324 inschreven op de dag zelf. Naast de hardlopers aan de 5 en 10 kilometer staat ook dit jaar de bedrijvenloop en de wandeltocht op het programma. Voor kinderen zijn er diverse lopen zoals de bambino-, kids- en juniorenrun. Voor mensen met een beperking is er de X-loop.

 

 

Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray ondersteunt wederom het wandelonderdeel van de Venrayse Singelloop

 

De wandeltochten maken sinds 2015 onderdeel uit van dit mooie Venrayse evenement onder de naam Podotherapie Boot de Vocht Wandeltochten.

 

Net als het vorige jaar opent het Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray voor de wandelaars die delen nemen aan de afstanden 15 of 20 km haar deuren.

 

Het pannenkoekenhuis ligt in een mooie bosrijke omgeving die het meer dan de moeite waard is om te ontdekken, veel wandelaars brengen daarom al regelmatig een bezoek aan deze locatie. Voor de eigenaars van Pannenkoekenhuis De Perdstal ook mede de reden om haar deuren wederom voor de wandelaars, die deelnemen aan het eerste lustrum van de Venrayse Singelloop, te openen.

 

Op 7 oktober worden de wandelaars die zich hebben ingeschreven voor de 15 of 20 km getrakteerd op een gratis huisgemaakte chocolade brownie. Tevens bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van de toiletvoorzieningen.

 

Uiteraard zijn wij als wandelcommissie en bestuur van de Venrayse Singelloop enorm blij met deze ondersteuning.

Kijk voor meer informatie op: www.venraysesingelloop.nl