BinckBankTour

De BinckBank Tour komt ook dit jaar weer naar Venray. 

De tweede etappe van de internationale UCI-wedstrijd, de individuele tijdrit Venray-Venray van 12,8 km, vindt plaats op dinsdag 14 augustus 2018.

Het centrum van Venray is dinsdag 14 augustus het decor voor de start en finish van de individuele tijdrit van de BinckBank Tour. De enige meerdaagse World Tour race van Nederland en België legt de loper uit voor wereldkampioen tijdrijden Tom Dumoulin. 

Een traject voor pure hardrijders die een gemiddelde van boven de 50 kilometer kunnen halen. Bijna 13 kilometer vooral rechte wegen door het buitengebied en centrum van Venray. De start is op het Schouwburgplein, de finish op de Raadhuisstraat ter hoogte van de kruising met de Stationsweg. 

 

Meer informatie

Binckbank tour teamtijdrit

Dinsdag 14 augustus

De BinckBank Tour daagt je uit voor een unieke race tegen de klok! Samen met 3 fietsvrienden kunnen je deelnemen aan de BinckBank Tour TeamTijdrit in Venray. Jullie rijden over hetzelfde parcours als waar de profs later hun individuele tijdrit afleggen en beleven de unieke wielersfeer van dichtbij!

 

Inschrijven

Ga jij je de race tegen de klok aan? Schrijf je dan snel in, want er kunnen maximaal 120 teams van 4 personen deelnemen in 3 competities: in de categorieën vrouwen, mannen en gemengd. Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk. De inschrijving bedraagt € 50,- per team.

 

Aanmelden