Baas van Venray

In 2017 heeft Venray het oude Spel Zonder Grenzen nieuw leven ingeblazen. Beter bekend als de Baas van Venray. Een jaarlijkse terugkerende strijd tussen de dorpen en wijken van de gemeente Venray. Verschillende teams gaan de strijd met elkaar aan om zich een jaar lang de ‘Baas van Venray’ te mogen noemen. Kortom: een leuke, gezellige en uitdagende dag voor en door inwoners van de Gemeente Venray. De Baas van Venray 2019 vindt plaats op zaterdag 18 mei in het centrum van Heide. Durf jij het aan? 

 

Aanmelden


Wil jij jezelf een jaar lang de ‘Baas van Venray’ noemen? Meld je dan nu aan op www.baasvanvenray.nl voor de tweede editie van Baas van Venray. Een ticket is inclusief deelname, een lunchpakket en een heerlijke barbecue, verzorgd door A-Z Barbecue & Gourmet Partyservices B.V. Door deel te nemen aan dit sportieve evenement steun je ook nog een goed doel. Van elke deelname gaat namelijk €2,50 naar stichting ALS Nederland. 

Het is mogelijk om je individueel of als team aan te melden. Alle individuele aanmeldingen worden aansluitend uitgenodigd voor een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden er teams samengesteld en teamcaptains aangewezen. Je kunt je aanmelden van 1 januari tot en met 31 maart 2019.

 

Teams

Elk team bestaat uit minimaal 5 mannen en 5 vrouwen, woonachtig in hetzelfde dorp of wijk. Om deel te kunnen nemen aan dit evenement dien je minstens 18 jaar oud te zijn. Het advies is om een goede mix van spelers te vinden. Denk hierbij aan sportief, tactisch en behendig. Het verzorgen van eigen shirts en een eigen mascotte/joker dient elk team zelf te regelen. De organisatie regelt de rest.