Over het evenement

De negende editie van Oktoberfest Venray vindt voor de tweede keer plaats in het centrum van Venray. De Uitmarkt en De Klokkenluider organiseren op zaterdag 26 en zondag 27 oktober het bierfestival op de Grote Markt. De feesttent wordt traditiegetrouw op Duitse wijze aangekleed. Ook bierpullen en bediening in Duitse kledij zullen niet ontbreken.


 Jarenlang werd het feest in het Sint Annapark gehouden. Twee jaar geleden werd al uitgeweken naar de tennishal De Schaapskooi aan de Kempweg. “Dat was toch te ver weg van het centrum. Voor ons als ondernemers is het beter om het Oktoberfest in het centrum te organiseren voor onze kroegen. De Schaapskooi ligt natuurlijk tegen een woonwijk aan en dat was ook niet ideaal”, vertelt initiatiefnemer Bert Pelzer. Op de Grote Markt wordt een feesttent neergezet voor de feestvierders.


Zaterdag 26 oktober 2019
Gedurende de avond zal Geert Pelzer regelmatig op de bühne verschijnen om de stiltes tussen onderstaande artiesten op te vangen met de meest herkenbare Duitse hits! Vanaf 19:00 uur is de tent open.


 Op zaterdag kun je genieten van de volgende artiesten:


Rosentaler | Party Ohne Ende
Die Power Buam | Jung – Dynamisch – Voller Power Musikalisch
Walter Ego | Stimmung, interactie und performen


Zondag 27 oktober 2019| Frühshoppen
Frühshoppen tijdens koopzondag! Vanaf 13:00 klinken de vrolijke klanken van Tiroler Klang en Gert Janssen door het centrum van Venray.  De entree is deze middag gratis, maar kom snel want vol is vol!