Over het evenement

De derde editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray (MWV) gaat plaatsvinden op 5  -6 en 7 juni . MWV vindt jaarlijks plaats in het weekend van week 22.


Tijdens dit wandelevenement kunnen de deelnemers zelf bepalen hoeveel dagen zij lopen èn welke afstand er per dag gelopen wordt. Dat mag dus per dag anders zijn. MWV kent drie basis afstanden van 10, 20 en 30 kilometer. De deelnemers kunnen één van deze afstanden lopen, maar kunnen ook een combinatie maken van bijvoorbeeld 10 en 30, zodat er die dag uiteindelijk 40 kilometer gelopen wordt. Per dag mag dit een andere combinatie, dan wel een (andere) basisafstand zijn. Wandelaars zijn dus volledig vrij in hun keuze.
Deze flexibele invulling maakt het MWV uitermate geschikt als training voor de Vierdaagse van Apeldoorn en Nijmegen of één van de vele Kennedymarsen. Maar daarnaast is het MWV ook erg aantrekkelijk voor de recreant, die gewoon lekker 10 of 20 kilometer wil lopen. Kortom; het MWV is er voor iedereen die van wandelen houdt, voor jong en oud en voor beginners tot ervaren en getrainde lopers.
Op zondag 7 juni is er de mogelijkheid om ook een route van 5 km te lopen. Deze wandelroute is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen.


Voorinschrijving:


Het inschrijfgeld, bij voorinschrijving bedraagt, per wandeldag € 6,=. Voor twee wandeldagen is dit dus € 12,= en voor drie dagen bedraagt het inschrijfgeld € 18,=. De voorinschrijving sluit op zondag 31 mei om 24.00 uur.
Daginschrijving:


Daginschrijving op 5 – 6 of 7 juni is ook mogelijk. Het inschrijfgeld voor één wandeldag bij daginschrijving bedraagt € 8,=, voor twee dagen is dit € 16,= en voor drie dagen € 24,=. Het is dus goedkoper en handiger, geen lange wachtrijen, om vooraf digitaal in te schrijven. Bij daginschrijving is het niet mogelijk om te pinnen men kan alleen contant betalen.


Voor de 5 km op zondag 7 juni hanteren wij een gezinskaart voor 2 t/m 6 personen. Deze gezinskaart kost € 10,=. De deelnemers aan de 5 km ontvangen geen herinnering..


Van het inschrijfgeld gaat respectievelijk 25% naar ons goede doelen Stichting ALS Nederland.