Aftrap van het vastelaovesseizoen in Venray

Maandag 11 november is het zo ver! Elfde van de elfde, Enkeltje Venray! De allereerste editie van Enkeltje Venray was helemaal uitverkocht en een groot succes. Dus waarom zou je dit jaar een retourtje Maastricht regelen terwijl je de officiële opening van het carnavalsseizoen ook kan vieren in Venray bij Schouwburg Venray?


De traditie zorgt er al jaren voor dat op 11 november de aftrap voor het nieuwe carnavalsseizoen plaatsvindt. Met name de jongere generatie koos er de laatste jaren steeds vaker voor naar Maastricht of Keulen te gaan. De Artiest, Proeflokaal Goesting en Café Het Moment zetten dit jaar het alternatief ‘Enkeltje Venray’ weer voort.


Op de elfde van de elfde barst de vastelaovesgekte los op het podium van Schouwburg Venray. De drie Venrayse horecaondernemers organiseren deze aftrap en hebben een bomvolle line-up neergezet met artiesten als Hoondervel, La Bamba, Bjorn & Mieke, Fiorenza, Pruuf Mar, Verrékkes Moj en Feestband FEZZ. Met deze line-up is een knalfeest gegarandeerd.


Tickets voor Enkeltje Venray zijn online te bestellen via schouwburgvenray.nl of verkrijgbaar bij Proeflokaal Goesting, Café Het Moment en de theaterkassa van Schouwburg Venray.