Over het evenement

Het is bijna zover!


We gaan het dit jaar anders doen: een hele middag sensatie met als Halloweencentrum een mega groot spookhuis in het oude AlbertHeijn-pand aan het Henseniusplein.


Drie muziekgroepen laten het middenrif trillen en twee dansgroepen laten je aandacht niet meer los. En nog veel en veel meer.


Menig winkelier zal de etalage uitdossen met Halloween versieringen.


Zondag 27 oktober gaat weer een middag worden vol spanning en vermaak voor kinderen én volwassenen die nergens bang voor zijn!


Tussen 12.00 en 17.00 uur wordt een verkleedwedstrijd gehouden en de best en griezeligst verkleedde kinderen zullen worden gespot al lopend door het centrum. Er zijn mooie prijzen mee te winnen! . Ook prijzen voor de mooiste kleurplaten. Die kunnen worden ingeleverd bij het spookhuis aan het Henseniusplein


Er zijn deze middag optredens op drie podia: de dansers van Bruce Dance Factory en Dizzy Dance treden daar op. De drumband van St. Oda uit Merselo, de Joekels uit Boxmeer en


’T is deger Wa uit Bakel zullen  met een bloeddorstig uiterlijk alle omstanders in beweging brengen.


Ook lopen er diverse enge beesten door het dorp, kun je je laten schminken of een heksenmuts van ballonnen laten maken en kun je ter plekke een eigen masker ontwerpen.


En of dat niet genoeg is treedt er elk uur een vuurspuwer op.


En als je durft kun je tussen 12.00 tot 17.00 uur een route lopen door het spookhol aan het Henseniusplein. De Sherpa’s en Rowans van Scouting Venray hebben het lege pand van AlbertHeijn omgetoverd tot een spookhuis met een ultieme belevenis in het centrum van Venray.


Al dan niet verkleed en al of niet onder begeleiding van een van je ouders kun je heel veel beleven deze middag. Dit alles geheel gratis, aangeboden door de Venrayse winkeliers.


En mocht je moe worden kun je nog gaan uitrusten in de oktoberfesttent aan de Grote Markt, waar deze middag ook live muziek te beluisteren is.


Prijzen verkleedwedstrijd:


1e prijs  cadeaubon van Intertoys


2e prijs  cadeaubon van  Jamin


Prijzen kleurwedstrijd:


1e prijs  cadeaubon van Jamin


2e prijs  cadeaubon van bioscoop