Hooggevoeligheid bij volwassenen

15-20% van de mensen zijn hooggevoelig. Misschien heb je al gehoord over hooggevoeligheid. Vraag je jezelf af of jij hier ook kenmerken van hebt?


Ben je gevoelig voor prikkels en verwerk je alles intens? Heb je een groot empathisch vermogen? Kun je genieten van de kleinste dingen? Ben je creatief en zie je allerlei details die anderen niet zien? Maar kost dit alles je ook heel erg veel energie en vergelijk je jezelf met anderen waardoor je onzeker wordt?
Hooggevoeligheid heeft zijn mooie en minder prettige kanten.

Meer weten over hooggevoeligheid en wat het is, kan je helpen om het allemaal beter een plaats te kunnen geven. En doordat je dit allemaal weet kun je ook keuzes maken om de dingen te doen die voor jou persoonlijk goed zijn. Het belastbaarheidsmodel en de verwerking van informatie bij hooggevoelige personen komen tijdens de workshop aan bod.
De workshop wordt verzorgd door Lea Hendriks van Begeleiden met Gevoel. Lea is hooggevoeligheidsdeskundige, geeft trainingen aan professionals hierover en heeft een praktijk waarin ze kinderen, jongeren en volwassenen begeleidt met hun hooggevoelig zijn.


Praktische informatie
De workshop is op dinsdag 29 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in de bibliotheek Venray, Merseloseweg 59. Aanmelden via: lea@begeleidenmetgevoel.nl  
Kijk voor meer informatie op www.begeleidenmetgevoel.nl