Over het evenement

Expositie WADT


In de Pop Up Galerie Kapelaanspad 38 te Venray wordt van vrijdag 4 oktober tot en met zaterdag 16 november een expositie gehouden onder de naam WADT .


De naam WAD staat voor het Waddenproject van Kees Moerkerk (tevens een van de Rake Kwasten). Hij exposeeert een schilderij van 10 meter lang en daarnaast foto’s, keramiek en gedichten. De Waddenzee is 10 jaar geleden uitgeroepen tot Wereldnatuurerfgoed. Dit jubileum is een mooie gelegenheid om dit “ Venrayse” waddenproject hier onder de aandacht te brengen.


 


De naam WAT staat voor wat de Rake Kwasten, 4 Venrayse schilders, hier exposeren, voor wat Filo Forte, 4 dames die doorgaans samen optrekken op het gebied van de amateur-kunst, hier laten zien. (Een van de dames is voor deze expositie helaas verhinderd).


Last but not least ook  7 amateur-kunstenaars van het St.Anna Atelier (niet de Kunstwerkplaats) die een aantal kunstwerken exposeren op uitnodiging van de initiatiefnemer van deze expositie Kees Moerkerk. Een uitstekende gelegenheid om hun werk hier ook onder het Venrayse publiek en anderen te brengen.


De expositie is mede mogelijk gemaakt door de prettige medewerking en samenwerking met Cultura.


De expositie is op vrijdagen van 14.00 tot 17,00 uur en op zaterdagen van 13,00 tot 16.00 uur te bezichtigen. Op de koopzondag 27 oktober eveneens van 13.00 tot 16.00 uur. De laatste dag is op zaterdag 16 november. Voor groepen is het in principe (afhankelijk van de organisatie)  ook mogelijk om de expositie op andere dagen te bezichtigen.