Kermis Leunen

Vrijdag 14-06-2019 - Dinsdag 18-06-2019


Leunen

Kermis-kinderprogramma

Zaterdag 15 juni vanaf 15.00 u

Opening kermis met Kermisburgemeesters en speciale gasten

"Film ouders van Dylan Haegens", Minion Mascotte,

Dansgroep en Drumband

 

Zondag 16 juni vanaf 15.30 u

Kermis Kinder Disco Leunen ( KDDL)

Met DJ-Blijwin. Een echte Kermis Disco, voor kinderen!

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee omer een leuke middag van te maken! Win fantastische prijzen

En deze middag is ook de uitreiking van de kleurplaatwedstrijd.

Op vertoon van je medaille van de avondvierdaagse een gratis ritje in een attractie.

 

Maandag 17 juni vanaf 18.30 u

Wipe-out competitie

Kom jij samen met je vriendjes springen? En blijf jij het langste op je plek staan? Dan ga jij door

naar de finale, en wie weet win jij de hoofdprijs. Deelname is gratis!

Geef je snel op via kermisleunen@outlook.com (o.v.v.naam en leeftijd)

 

Dinsdag 18 juni vanaf 18.30 u

Aftredeb Kermis Burgemeesters.

 


Artikel over ons jeugdprogramma:


15 t/m 18 juni Kermis Leunen jeugdprogramma.
Kermis Leunen is veel meer als de kermis alleen, naast een geweldig aanbod aan attracties en een dagelijks muziekprogramma op ons buiten terras hebben we ook voor de jeugd allerlei extra activiteiten georganiseerd.


Dat begint al op zaterdag 15 juni als een opwarmertje voor de wandelvierdaagse. Om 15.00 uur gaat het feest van start met de opening. Hierbij verzorgen de filmouders van onze wereldberoemde  Dylan Haegens een prachtige opening, worden onze kermisburgemeesters geïnstalleerd, is er een optreden van onze jeugddrumband en een dansgroep van Danshuis Venray komt een optreden verzorgen. Meteen daarna openen onze kersverse burgemeesters met een ware confetti regen de kermis. Aansluitend kan je een gratis ritje op de kermis maken door bij onze Minjon mascotte de kermiskleurplaat in te leveren, hiermee ding je ook nog eens mee voor leuke prijzen.


Op zondag gaan we natuurlijk eerst allemaal naar het defilé van de wandelvierdaagse om daarna zo snel mogelijk weer naar Leunen te gaan want als je de dik verdiende medaille op de kermis kan laten zien krijg je daarvoor weer een gratis ritje  op de kermis. Zorg er dan wel voor dat je om 15.30 uur voor het podium staat want dan begint de kinderdisco van Blijwin die niet alleen hartstikke gezellig is maar waar je ook nog van alles kan winnen. Hij zal ook de prijsuitreiking verzorgen van de kleurwedstrijd, zorg wel dat je aanwezig bent anders gaat de prijs naar iemand anders.


Nieuw op de kermis dit jaar is de Wipe Out baan, hierop kan je zaterdag en zondag al flink trainen want op maandag gaan we er een competitie organiseren met leuke prijzen voor de winnaars. Opgeven hiervoor is gratis en kan je doen via e-mail: Kermisleunen@outlook.com De competitie start om 18.30 uur, opgeven kan nog tot 15 minuten voor de start dus geef je op en doe mee.


Dinsdag is het alweer bijna afgelopen maar kan je nog voor de laatste keer los gaan op de kermis. Om 18.30 uur is het voor de jeugd alweer bijna afgelopen en gaan we afscheid nemen van onze kermisburgemeesters. Zij gaan nog 1 keer het grote podium op en zullen dan van hun speciale kleding en ambtsketting ontdaan worden. Wie dat gaat verzorgen is nog niet helemaal duidelijk maar we hebben een heel speciale gast uitgenodigd. Wil je weten wie, kom dan kijken en ben erbij. Wil je er meer van weten kijk dan op facebook en zoek naar Kermis Leunen.


Wij hebben ons best gedaan aan jullie om er van te komen genieten.