De meitocht en de fietsvierdaagse

Zondag 26-05-2019


Venray
Henseniusstraat 13
Venray

De Meitocht en de Fietsvierdaagse.

De Fietsvierdaagse Venray organiseert in 2019 voor de 10e maal een prachtige gezinsfietstocht in het kader van Meimaand Fietsmaand. Deze fietstocht zal plaatsvinden op zondag 26 mei en is een prima voorbereiding op de 35ste Fietsvierdaagse Venray, die zal plaatsvinden van 23 t/m 26 juli 2019.  

Af en toe krijgt de Fietsvierdaagse de vraag wat ze met de Meitocht te maken hebben. Jaren geleden heeft de ANWB het initiatief genomen om Mei uit te roepen tot Fietsmaand. Dit was een geweldig succes en vele Nederlanders stapten op de fiets. In Venray deden veel mensen mee en er is toen aan de Fietsvierdaagse gevraagd om de organisatie, voor 1 dag, op zich te nemen,

Ook dit jaar is de start is op het Henseniusplein in Venray.  De fietstocht van dit jaar is ongeveer 40 kilometer, waarbij men kan genieten van de mooie natuur, gezelligheid en zullen er we weer een aantal bijzondere plekken worden aangedaan.

De kosten van deze gezinsfietstocht bedragen slechts € 4,50 per persoon. Zelf fietsende kinderen onder begeleiding betalen € 2,= en kinderen tot 5 jaar kunnen gratis deelnemen. Op de dag zelf kun u zich bij de kraam van de Fietsvierdaagse inschrijven. Alle betalende deelnemers ontvangen een attentie. Men kan starten tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Haal de fietsen van stal en doe mee op zondag 26 mei.

Stichting Fietsvierdaagse Venray