Hondencursussen bij K.C. Venray

Zondag 10-03-2019 - Donderdag 14-03-2019


oefenterrein
Sinnestraat 9
Oirlo
06-11865876
www.kcvenray.nl

In maart 2019 starten bij K.C. Venray e.o. weer verschillende cursussen omtrent gehoorzaamheid en ontspanning voor honden.

 

Of het nu gaat om puppy’s of al wat oudere honden, er kan ze nog van alles aangeleerd worden en wat is er nou leuker dan actief met uw hond bezig te zijn?

 

 

 

Bij K.C. Venray e.o. starten op zondagmorgen 10 maart en donderdagavond 14 maart de hondencursussen voor puppy’s en voor oudere honden. Heeft u al een keurig opgevoede hond, breng dan het sportieve in u naar boven en kom naar de cursus Nadac Hoopers, Behendigheid of Recreanten.

 

 

 

Oefening baart kunst

 

In een kleine groep met maximaal 10 honden krijgt u les op het instructieterrein in Oirlo. In 12 lessen leren onze instructeurs hoe u om moet gaan met uw hond. Voor de honden vanaf 4 maanden, kan dat via de basisopleiding (basis gehoorzaamheid) of de cursus gehoorzame hond (basis gehoorzaamheid plus een aantal extra oefeningen). Heeft u nog een jonge pup, die is natuurlijk welkom in onze puppyklas. Tijdens de cursus leren de honden daarnaast hoe ze met elkaar om dienen te gaan en zult u merken dat belonen de beste manier is om uw hond te laten doen wat u wilt. Of het nu gaat om een grote of kleine hond, een rashond of kruising of om een pup of al wat oudere hond, voor alle honden zijn er cursussen. Naast gehoorzaamheid ook Behendigheid, Nadac Hoopers of ongedwongen bezig zijn met uw hond in de Recreantencursus behoort tot de mogelijkheden bij K.C. Venray e.o.

 

 

 

Aan de slag

 

De cursussen worden verzorgd door de ervaren hondeninstructeurs van K.C. Venray e.o. op het oefenterrein aan de Sinnestraat 9 in Oirlo op de donderdagavond of op de zondagochtend. De lessen starten op 10 en 14 maart a.s. Meer info over de cursussen of inschrijven kan via www.kcvenray.nl of informeer naar de mogelijkheden (Marita van Enckevort, tel. 06-11865876).