SharQ Sessions Live 6 met joëlle goercharn

Dinsdag 12-02-2019


Kaffee Met
Schoolstraat 15
Venray
www.patreon.com/mcsharq

Wees welkom bij SharQ Session Live #6 met joëlle goercharn.
Op dinsdag 12 februari ontvangen we niemand minder dan aanstormend talent joëlle Goercharn. De zangeres bracht eind vorig jaar haar debuut EP uit met prachtige dromerige popsongs. Samen met haar band neemt ze je mee in een wereldse reis naar haar roots in India. De mix tussen de hedendaagse popsound, jazz en de Indiase muziek geven een bijzonder sfeervolle sound.
De EP Silhouette is te beluisteren op o.a Spotify en Apple Music.
Ook deze editie mogen we een extra act verwelkomen . 
Verwacht muzikaal een zeer diverse avond.
Deze keer komen we naar het mooie Venray en geeft Kaffee Met ons onderdak voor de SharQ Sessions Live.
Kom s'avonds dus heerlijk genieten van lekkere muziek en een kop koffie of een ander drankje. Tijdens de SharQ Sessions zetten we elke maand een nieuwe, opkomende of (nog) onbekende artiest in de spotlight.
Overdag worden de sessies opgenomen die later online te beluisteren zullen zijn, erna wordt er een introductie podcast opgenomen waarbij de artiest zichzelf voorstelt en in de avonduren zijn er de live sessies die voor iedereen vrij toegankelijk is om de muzikant of band aan het werk te horen.
SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg, Davy Abrahams en de Patreons van mcsharq.nl.
Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook! SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via info@mcsharq.nl .