Kermis Vredepeel / 60ste Vredefeesten

Vrijdag 13-07-2018 - Zondag 15-07-2018


Vredepeel

 

60ste Vredefeesten in Vredepeel.

 

 

Op 13 t/m 15 juli 2018 vinden de jaarlijkse Vredefeesten plaats. Dit jaar is “De Peel” weer in een jubelstemming omdat er weer een heuse KERMIS is geregeld. Alle 3 de dagen zullen er op en bij het kerkplein diverse kermisattracties staan van Kermis-exploitant Willy Sterrenberg van de firma Sterevents.

 

 

Vrijdag om 19.00 uur is de officiële opening van de KERMIS met ook de uitslag van de kleurwedstrijd voor de kinderen. ‘s Avonds speelt vanaf  20.00 uur DJ Tom van Leeuwen, die er iedere keer weer een feestje van maakt.

 

Zaterdag is er ’s middags van 16.00 uur de Kermis Matinee en om 20.00 uur begint Happy Hour. ’s Avonds speelt vanaf 21.00 uur de Band Afslag 7.

 

De zondag wordt begonnen met om 9.30 uur een H. Mis in het Gemeenschapshuis en er wordt gezongen door het kerkkoor.

 

Zondagmiddag vanaf 15.00 uur vindt een Kermisbarbecue plaats. Op de zondagavond om 18.00 uur is er DJ Guus uit Deurne. Guus treed ook al enkele jaren op tijdens de Vredefeesten en zorgt iedere keer voor een geweldige sfeer met feestmuziek maar ook met andere muziekgenres.

 

 

Alle activiteiten worden in en bij Gemeenschapshuis ‘De Kleine Loef’ gehouden en zijn allemaal vrij toegankelijk. Wij hopen U te mogen verwelkomen tijdens de 3 dagen Vredefeesten in Vredepeel. En vieren we het, zoals we het altijd hebben gevierd namelijk MET ZIJN ALLEN!!! Het is ook mogelijk een hapje te eten. Dit wordt verzorgd door Delicaat “D’n Eik” uit de Rips.