Tussen cultuur en factuur

Vrijdag 15-06-2018


voormalig kunstencentrumpand
heuvelstraat venray
Venray
0634452547
marloes@culturavenray.nl
http://culturavenray.nl

 

Oproep aan alle zelfstandige creatievelingen en ondernemers op cultuurgebied         

In samenwerking met LKCA, ECI Cultuurfabriek en Kumulus Maastricht organiseert Cultura Venray een interactieve bijeenkomst op vrijdagmiddag 15 juni voor zelfstandige artiesten, ondernemers en creatievelingen in de culturele en educatieve sector. De bijeenkomst vindt plaats in het voormalige kunstencentrumpand aan de Heuvelstraat in Venray.

 

Vragen die deze bijeenkomst aan bod komen zijn: ‘Hoe breng ik mijn unieke idee tot uitvoering? Doe ik dat alleen of met anderen? Hoe kom ik aan spullen, geld of ingangen? Waar begin ik überhaupt om mijn project te realiseren? Hoe kom ik beter in beeld bij mijn doelgroep? En hoe hou ik het contact met mijn doelgroep?’. De begeleiding is in handen van twee spelers uit de praktijk: Alvin Schepers (Dookie Doet) en Bart Temme (TEMME).

 

“Bij de bijeenkomst ‘Tussen cultuur en factuur’ is er de mogelijkheid om actief kennis en ervaringen uit te wisselen met anderen en je hier ook door te laten inspireren”, aldus Martin Manders (Cultura Venray). “Zo krijg je te zien wat er allemaal mogelijk is als ondernemer in de culturele sector.” Ook zijn samenwerkingspartners en potentiële opdrachtgevers uit de regio aanwezig om ter plekke te reageren op ideeën, kwesties en plannen. Kortom, een prettige en bruikbare meeting om over kansen en issues te spreken.

 

Aanmelden kan via de site van het Huis der Kunsten Limburg: https://www.hklimburg.nl/projecten/tussencultuurenfactuur.html. Voor andere vragen kun je contact opnemen met Martin Manders via martin@culturavenray.nl.